Personvernerklæring

Oppdatert 4/11-2018

Lag- og foreningorganisasjon – Hvem vi er

 

Helgeroa Sykkelklubb

Brevpost: Helgeroa Sykkelklubb 3295 Helgeroa

Send e-post: Kontaktskjema

Org. Nr.: 996 593 363

Web: www.helgeroa-sykkelklub.no

 

Foretaket er ansvarlig for innsamling og behandling av personvernopplysninger. Leder er behandlingsansvarlig.

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

Du kan når som helst ta kontakt med oss for å få din informasjon fjernet hos oss.

 

Kontaktskjema

Informasjon gitt i våre kontaktskjemaer blir lagret på vår e-post server. Vi lagrer kun innsendte verdier, altså kun det du skriver til oss.

 

Informasjonskapsler

Ved bruk av vårt nettsted aksepterer du våre betingelser for informasjonskapsler.

Hvis du legger inn en kommentar/bruker kontaktskjemaet på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne nettsiden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler, kart osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Vi bruker SiteLock® er den globale lederen innenfor sikkerhetsløsninger for nettsteder. Malware - en forkortelse for malicious software eller skadelig programvare - installeres på et nettsted av hackere, som finner svakheter i koden på nettsteder. Malware kan spre virus, stjele personlige opplysninger eller økonomisk data, eller til og med kapre datamaskiner. SiteLock, den globale lederen innenfor nettside-sikkerhet, utførere avanserte skanninger på 6 millioner nettsteder daglig, for å avdekke malware og sårbarheter straks de ankommer.

 

Hvem vi deler dine opplysninger med / Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Informasjon innsendt i våre kontaktskjemaer blir lagret på ubestemt tid hos vår e-post server.

Opplysninger for å registrere dit medlemskap blir sendt videre til NIF for registering. 

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

 

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi tar ditt personvern på alvor. Våre nettsider er bygget på Joomla, et av verdens mest kjente CMS, og som også er en åpen kildekode-løsning. Det betyr at utviklere over hele verden går sammen om å bygge en sikker plattform. Våre systemer holdes oppdatert til en hver tid.

I tillegg er våre nettsider installert med SSL-sertifikat og kun tilgjengelig via kryptert tilkobling (https://). Dine innsendte verdier i våre skjemaer kan ikke avlyttes på nettet.

Samtykke

Som bruker av våre nettsider bekreftes det å ha lest og forstått vår Personvernerklæring

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline