HSK

Velkommen som medlem i HSK

Ønsker du informasjon om felles trening, turer e.l. så følg oss på Facebook https://www.facebook.com/Helgeroasykkelklubb.

Ønsker du lisens så kan du bestille denne her: https://reg.eqtiming.no/SykkelLisens

 

Ta et standpunkt om du ønsker standard lisens eller utvidet lisens.

Lisensen registrerer du her og vil bli godkjent av lisensansvarlig i klubben

HUSK årskontingenten må være innbetalt før lisensen blir ekspedert.

 

Helgeroa Sykkelklubb

Amundrødbakken 36

3295 Helgeroa

Foretaksregisteret 996 593 363:

Bli medlem

I Helgeroa sykkelklubb er alle velkommen. En klubb med et litt folkelig preg og med god spredning på alder vil du alltid finne en på ditt nivå.

Vi mener at sykling i første rekke skal være moro, men det trenger ikke komme i veien for gode prestasjoner. På våre samlinger eller ukentlige treningsøkter finner du alltid noen du kan måle deg mot om du ønsker det, men allikevel har vi det fantastisk morsomt.

Medlemskap i Helgeroa sykkelklubb gir en mengde fordeler for den som er glad i å sykle.

Vi kan tilby:

 •    - Felles treningsturer
 •    - Fellesturer i inn og utland
 •    - Organisert rulletrening / spinning om vinteren
 •    - Medlemsrabatt i sykkelbutikk
 •    - Gunstige priser på bekledning
 •    - Og ikke minst et hyggelig og sosialt miljø.

 

Medlemskontingenten blir sendt ut på e-post og sms. Husk! man er selv ansvarlig på at kontingenten blir betalt.

Lisens fra NCF vil ikke bli godkjent før bekreftelse på innbetalt kontingent foreligger.

Vi trenger følgende informasjon for og registrere deg i HSK og NIF:

 • Navn på syklist:
 • Adresse:
 • Fødselsdato:
 • Epostadresse:
 • Mobilnummer

Registrer ditt medlemskap
Fyll ut kontaktskjema, du er bare noen tastetrykk fra og bli medlem i HSK

 

 

Personvernerklæring

Oppdatert 4/11-2018

Lag- og foreningorganisasjon – Hvem vi er

 

Helgeroa Sykkelklubb

Brevpost: Helgeroa Sykkelklubb 3295 Helgeroa

Send e-post: Kontaktskjema

Org. Nr.: 996 593 363

Web: www.helgeroa-sykkelklub.no

 

Foretaket er ansvarlig for innsamling og behandling av personvernopplysninger. Leder er behandlingsansvarlig.

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

Du kan når som helst ta kontakt med oss for å få din informasjon fjernet hos oss.

 

Kontaktskjema

Informasjon gitt i våre kontaktskjemaer blir lagret på vår e-post server. Vi lagrer kun innsendte verdier, altså kun det du skriver til oss.

 

Informasjonskapsler

Ved bruk av vårt nettsted aksepterer du våre betingelser for informasjonskapsler.

Hvis du legger inn en kommentar/bruker kontaktskjemaet på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne nettsiden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler, kart osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Vi bruker SiteLock® er den globale lederen innenfor sikkerhetsløsninger for nettsteder. Malware - en forkortelse for malicious software eller skadelig programvare - installeres på et nettsted av hackere, som finner svakheter i koden på nettsteder. Malware kan spre virus, stjele personlige opplysninger eller økonomisk data, eller til og med kapre datamaskiner. SiteLock, den globale lederen innenfor nettside-sikkerhet, utførere avanserte skanninger på 6 millioner nettsteder daglig, for å avdekke malware og sårbarheter straks de ankommer.

 

Hvem vi deler dine opplysninger med / Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Informasjon innsendt i våre kontaktskjemaer blir lagret på ubestemt tid hos vår e-post server.

Opplysninger for å registrere dit medlemskap blir sendt videre til NIF for registering. 

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

 

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi tar ditt personvern på alvor. Våre nettsider er bygget på Joomla, et av verdens mest kjente CMS, og som også er en åpen kildekode-løsning. Det betyr at utviklere over hele verden går sammen om å bygge en sikker plattform. Våre systemer holdes oppdatert til en hver tid.

I tillegg er våre nettsider installert med SSL-sertifikat og kun tilgjengelig via kryptert tilkobling (https://). Dine innsendte verdier i våre skjemaer kan ikke avlyttes på nettet.

Samtykke

Som bruker av våre nettsider bekreftes det å ha lest og forstått vår Personvernerklæring

 

Velkommen til Helgeroa Sykkelklubb

Helgeroa Syklelklubb ble stiftet i 2008 av gjeng sykkel entusiaster som møttes på MENY Søndersrød med felles interesse om trening og sykling. Formålet med foreningen er og treffe likesinnede som er glad i sykle og trene.

I Helgeroa sykkelklubb er alle velkommen. En klubb med et litt folkelig preg og med god spredning på alder vil du alltid finne en på ditt nivå.

Vi mener at sykling i første rekke skal være moro, men det trenger ikke komme i veien for gode prestasjoner. På våre samlinger eller ukentlige treningsøkter finner du alltid noen du kan måle deg mot om du ønsker det, men allikevel har vi det fantastisk morsomt.

 

 

Ønsker du kontakt med oss?
Send inn ditt spørsmål på vårt kontaktskjema så tar vi kontakt med deg så raskt vi kan.
Vennligst skriv inn navnet ditt!
Vennligst skriv inn din epost!
Skriv din melding!

 

Helgeroa Sykkelklubb

Amundrødbakken 36

3295 Helgeroa

Foretaksregisteret 996 593 363:

www.helgeroa-sykkelklub.no

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline